admin

Hvordan få startmenyen tilbake til Windows 8

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Hvordan få startmenyen tilbake til Windows 8

For mange Windows 8 Beta brukere er lengselen etter den gode gamle Start-menyen i som vi kjenner fra tidligere versjoner stor. StartMenu7 er ett verktøy som kan bringe den tilbake.

StartMenu7 er opprinnelig utviklet for å erstatte/forbedre Start-menyen i Windows 7 og tidligere versjoner. Programmet kan både brukes på PC eller en enhet som styres med en berørings-skjerm. StartMenu7 er tilgjengelig både som en gratis versjon og betalings versjon ($ 19,99). Det anbefales at du tester ut gratis versjonen før du kjøper pro versjonen.

Etter installasjonen viser programmet et ikon i nedre venstre hjørne av skrivebordet. Klikk på ikonet og den tradisjonelle Start-menyen kommer opp med tilgang til dine ulike programmer, dokumenter, mapper og annet innhold. Du kan navigere gjennom de forskjellige mapper og under-mapper for å starte dine programmer.

Du finner også «Kjør» kommando linjen, som alltid er hendig og en søkefelt bringer deg til Metro skjermbildets søkefunksjonen. Du finner også en nyttig samling av Avslutt, Start på nytt, Hvilemodus, Dvalemodus, Logg av og Koble fra, om den bærbare datamaskinen er koblet til en dockingstasjon.

Du kan enkelt endre størrelsen på menyen for å gjøre den kortere eller smalere, og selv plassere den hvor som helst på skjermen så det er nærmere eller lenger bort fra oppgavelinjen. Som standard bruker StartMenu7 den nye Windows 8 logoen som startknapp, men du kan endre det til den mer velkjente Windows 7 knappen.

Gamle vaner er ikke lette å forandre på, og den tradisjonelle Windows Start-menyen vil trolig forsvinne i neste Windows versjon. Så det er forventer å se enda flere Start-meny verktøy dukker opp i år. Men akkurat nå synes vi StartMenu7 gjør jobben ganske bra.

Last ned og prøv selv

Populære søk på Digitalnytt:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>