admin

NetQin, NY Gratis antivirus til Android 2.0/2.1/2.2

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

NetQin_mobil_antivirus

[ad#ad-160]NetQin Antivirus 4.2 (beta) Er et laget spesielt for å beskytte Android programmer mot virus og spion programvare. Nye funksjoner som sikkerhets kopiering av kontakter, tap av telefonen og full beskyttelse av bruker data.

Sikkerhets programmer for mobiltelefoner har gått kraftig opp i 2010, den ligger pr i år på en vekst på 16 % og med en beregnet vekst på 50 % fra 2009 til 2014. Det har vært en eksplosjon i Android programmer den siste tiden, statistikken viser at det nå er 160 000 programmer tilgjengelig for nedlasting. Disse programmene gjør Android enheter til et fristende mål for hackere og andre trusler beregnet mot mobilen. NetQin antivirus 4.2 for Android enheter hjelper brukeren slik at du har 100 % kontroll over sin smart telefon.

Antivirus programmet fjerner de nyeste virusene, trojanske hester, spyware og ondsinnede programmer som tar ulovelige betalinger fra din telefon, NetQin beskytter også både telefonen og personvernet. Realtime beskyttelse avdekker også trusler under filoverføring, nettverkstilkobling og program installasjoner.

NetQin antivirus kjører en brannmur i bakgrunnen for å beskytte nettverkstrafikk og personvern.  Sikkerhets kopierer dine kontakter, en backup-konto som lar brukerne lagre sine sikkerhetskopier og gjenopprette kontaktinformasjon sømløst mellom Android, Symbian, Ios, etc., slik at du unngår tap av data.

Hvis du mister telefonen så vil NetQin hjelpe brukeren i å finne din savnete telefon ved å bruke en alarm på den, og spore den nøyaktig hvor den er. Hvis brukeren ikke har noen mulighet til å få telefonen tilbake kan innholdet på telefonen bli fullstendig slettet via enkel kommando som sendes til telefonen.

Les mer eller last ned

Populære søk på Digitalnytt:

One Response to NetQin, NY Gratis antivirus til Android 2.0/2.1/2.2

  1. Pingback: Tweets that mention NetQin, NY Gratis antivirus til Android 2.0/2.1/2.2 | Digitalnytt -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>